Kryptovaluta

Den viktigste

Det finnes veldig mange kryptovalutaer og andre digitale valutaer på markedet. Man kan vel godt si at det har gått sport i å lage sin egen kryptovaluta. Det virker som det ikke finnes grenser på dumme og mindre smarte ideer som folk finner på for deretter å lage kryptovaluta av det. Hvordan det påvirker deg er nesten litt rart å tenke på da det finnes altfor mye rart. Over 1500 kryptovalutaer er det akkurat nå. Det er altfor mye og gir ingen som helst mening. Hva bør du se etter når du skal finne ut hva som passer for deg?

Den viktigste kryptovalutaen er fortsatt den første. Bitcoin er uten tvil den aller viktigste valutaen og den du fortsatt bør holde et øye med. Ser du på Ethereum er Bitcoin og Ethereum hoved bjelken i kryptovaluta. Det er disse to som holder alt oppe og det er disse to som ingen kan klare seg uten enda. Er du en type med interesse for krypto så må du sette deg inn i hvordan disse to fungerer å prøve å forstå absolutt alt av hvem de er og hvordan de er bygd opp. Det skader ingen å gjøre dette på rett måte.

Fordeler

En stor fordel med Bitcoin er at den er så stor. Den dominerer markedet på en slik måte at det ikke finnes grenser på hva den fortsatt kan dominere. Størrelsen er viktig. Kombinert med den teknologiske plattformen denne valutaen finnes på er det viktig at du tenker deg litt om før du velger å gjøre det som du trenger å gjøre for å kjøpe bitcoin. Det er også vanskelig å se at noen i det hele tatt kan overta posisjonen som Bitcoin har i markedet. Vi snakker her om mange år for å få dette til.

Bitcoin er den første, den største og den viktigste kryptovalutaen. Den er en desentralisert digital valuta som gjør at ingen kan kontrollere den. Det finnes ikke en person som styrer denne valutaen eller på andre måten noen som helst som kan gjøre moe med denne valutaen på den måten som andre banker kan styre sine nasjonale valutaer. Hva du gjør med din valuta kommer selvfølgelig an på hva du vil selv, men når du har en valuta som Bitcoin er det kun markedet som styrer hvordan den går. Dette er veldig viktig for deg som ikke liker at kontroll kommer ovenfra og fra folk med spesielle interesser.

Satoshi Nakamoto

Det høres mye om en kar som heter Satoshi eller en enhet som heter Satoshi. Han var den som lagde Bitcoin men ingen vet hvem han er. Han har også fått oppkalt etter seg den minste enheten i Bitcoin. 1 Bitcoin kan nemlig gjøres veldig liten. 1 Bitcoin er det samme som 100 millioner Satoshi. Det er kanskje artig å få navnet ditt på en liten del av en gigantisk valuta.