Lån

Når du er på jakt etter penger for å starte et prosjekt eller en ide som du har er det flere måter du kan få disse pengene på. Det hjelper ikke om du er veldig smart eller veldig dum hvis du ikke har en ide som kan settes ut i livet på en kommersiell måte. Når du først har ideen er det også viktig at du har nettverket til å samle inn penger selv eller at du har nok penger selv til å bare gjøre det. Et fåtall av oss har nok penger til å bare gjøre det uten å tenke over konsekvensene av pengene våre.

Innovasjon Norge

Når du er på jakt etter penger så kan det være greit å vite hvor mange alternativ du egentlig har. Det finnes gode måter å skaffe penger på og det finnes dårlige måter å skaffe penger på. En god måte å skaffe penger på er for eksempel et forbrukslån fra en bank.

Det finnes en veldig spennende måte å låne opp prosjekter som ikke finnes på andre måter. Innovasjon Norge er en statseid organisasjon som liker å støtte tiltak i Norge eller utenfor som har muligheten til å bli noe stort eller noe smart. Innovasjon Norge hjelper med andre ord på med penger når det er noen som har klekket en god ide. Du kan godt se på dette som innovasjon, selv om ikke alle prosjektene er like innovative. På denne måten kan det godt hende at vi burde sjekke denne finansieringsmuligheten før andre.